ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Un barbat a ajuns la spital după ce un arbore a căzut peste el

Un barbat a  fost adus  la U.P.U. Câmpulung Moldovenesc, cu leziuni la nivelul capului, umărului și mâinii stângi declarând că a fost lovită de către un arbore doborât dintr-o curte pe raza comunei Pojorâta, județul Suceava.

 

Coca Ștefănel a încheiat cu mătușa sa  un contract de vânzare-cumpărare cu clauză de uzufruct care are ca obiect o casă de locuit și mai multe suprafețe de teren. Întrucât casa de locuit are nevoie de renovări, barbatul, în calitate de împuternicit al mătușii sale a depus diligențele necesare la O.S. Pojorâta pentru a i se marca arbori din teren cu destinația fânaț și pășune împădurită, lucru care s-a și întâmplat în primăvara anului 2022,  însă nu a fost eliberată autorizația de exploatare.

Ieri, orele 09,30 Coca Ștefănel a doborât al treilea arbore marcat, însă acesta în loc să cadă paralel cu drumul comunal Cârstea a căzut tangențial pe acesta surprinzându-l pe Șandru Doru care circula pe jos pe drumul în cauză înspre centrul comunei.

În cauză continuă cercetările și investigațiile, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196, alin. (1) din Codul Penal, care va fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Pojorâta.