ACTUALITATELOCAL

Un băiat de 16 ani, aflat în vacanță la Șaru Dornei, a plecat la plimbare cu Loganul mamei și s-a răsturnat

Dosar penal privind infracțiunile de „Conducere fără permis” și „furtul în scop de folosință”. S-a luat legătura cu prim-procurorul care a dispus ca cercetările să fie continuate cu autorul în stare de libertate, motivat de vârsta acestuia.

Sâmbătă, în jurul orei 12.30, C. M., un băiat de 16 ani din orașul Oțelu Roșu, județul Caraș Severin, care se afla în vacanță cu familia pe raza localității Șaru Dornei, a luat fără acordul mamei sale autoturismul Dacia Logan pe care l-a condus pe DJ 174 F.

La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Tânărul  se afla singur în autoturism, iar în urma accidentului nu au fost decât pagube materiale. Evident, minorul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. El a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „Conducere fără permis” și „furtul în scop de folosință”. S-a luat legătura cu prim-procurorul care a dispus ca cercetările să fie continuate cu autorul în stare de libertate, motivat de vârsta acestuia.