LOCAL

Trei persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Ieri, în jurul orei 21:45, un tânăr de 21 ani, din comuna Cerțești, județul Galați, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17 – în afara localității Poiana Stampei, din direcţia Bistrița către Vatra Dornei, după o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției demers și s-a răsturnat în afara părţii carosabile, oprindu-se pe un teren cu vegetație, la o distanţă de 30 m faţă de D.N. 17.

În autoturism se aflau în calitate de pasageri alți doi bărbați. Conducătorul auto și cei doi pasageri au suferit leziuni corporale în urma producerii accidentului rutier şi au fost transportați la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,vătămarea corporală din culpă”, prev. de art. 196 alin. (2), (3) și (4) din Codul penal, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.