GENERALPOLITIC

Traian Băsescu: „Vrem un apartament cu trei camere, că sunt facturi mari, neapărat lângă o piaţă”

Traian Băsescu spune că nu i s-a făcut rău când a aflat decizia ÎCCJ privind colaborarea cu Securitatea, ci că a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei pneumonii. Preşedintele pare că şi-a revenit, fiind pus pe glume la prima discuţie cu presa.

Traian Băsescu nu şi-a pierdut şarmul de politician după sentinţa defintivă legat de colaborarea cu Securitatea şi cele 12 zile de spitalizare din cauza unei pneumonii. A plecat pe jos de acasă, s-a salutat cu muncitorii, râsul inconfundabil a făcut deliciul presei, în câteva minute era din nou politicianul care subjugă mase„Reușesc să fiu zglobiu. Mă mișc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme și recomandarea medicilor este ca cel puțin până în data de 10 să evit orice aglomerație ca să nu așeze peste tratamentul care s-a făcut un covid. Recomandarea, printre altele, a fost să nu merg în aeroporturi, în avioane, să port mască tot timpul.”, a declarat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a confirmat că se va muta din vila din Gogol într-un apartament cu trei camere din cauza facturilor mari, obligatoriu lângă o piaţă. „Am discutat cu soția mea până spre dimineață, am decis să căutăm un apartament pe care să îl închiriem și să ne conformăm legii. Decizia mea a fost să cautam un apartament, ori să-l cumparam, ori să-l închiriem. Trebuia să fiu acasă, avem de luat decizii. Să avem în apropiere un magazin, o stație de metrou. Trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriaşe care vin la încălzire şi electricitate Trebuie să caut un apartament şi trebuie să decid, dar la final să vedem ce zice Maria”, a spus Traian Băsescu.

sursa:romaniatv.net