ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Tragedie. Un copil a murit inecat într-un canal cu apă, pe raza comunei Bilca. Baietelul de cinci anișori, a căzut cu bicicleta

Tragedie.  Durere fara margini intr-o familie din județul Suceava, Un copil a murit inecat într-un canal cu apă, pe raza comunei Bilca. Baietelul a căzut cu tot cu bicicleta .  Micuțul a fost adus la mal de pompierii militari.
Dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunțat, în această seară, în jurul orei 20:00, despre faptul că exista posibilitatea ca un copil să fi căzut cu bicicleta într-un canal cu apă, situat de-a lungul râului Suceava, pe raza comunei Bilca.
La fața locului, s-a deplasat modulul SMURD al Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și cu o ambulanță cu echipaj de prim-ajutor.
Din nefericire, trupul neînsuflețit al copilului, un băiețel în vârstă de aproximativ 5 ani, a fost identificat, în jurul orei 21:30, la o distanță de circa 2000 de metri față de locul indicat, în care ar fi fost văzut ultima oară. Organele abilitate efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor și cauzei producerii acestui tragic accident.