ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Tragedie. O persoană a decedat iar alta a ajuns la spital în timp ce executau lucrări la înălțime la un bloc de locuințe din Gura Humorului

Tragedie. O persoană a decedat iar alta a ajuns la spital în timp ce executau lucrări la înălțime la un bloc de locuințe din Gura Humorului. Polițiștii și Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava  au demarat o anchetă amplă. Bărbatul decedat este din Vadu Moldovei iar  celalaltă victimă este din Pătrăuți.

Astazi la orele amiezii, pe un șantier de pe raza orașului Gura Humorului unde se construișete un bloc de locuințe s-a produs un accident de muncă.

Firma care ridică blocul este STRUCTOCONSTRUCT Suceava.  Clădirea cu mai multe etaje se ridică la intersecția străzilor Sf. Mihail cu Vasile Alexandri.

In jurul orei 13.30 se executau lucrări la înălțime de turnare a unei șapte de ciment, moment îm care brațul pompei de turnare s-a defectat, un furtun de alimentare lovind doi muncitori care manipulau. Este vorba de un bărbat de 42 de ani, din Vadu Moldovei și altul de 27 de ani, din comuna Pătrăuți.

In urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 42 de ani și rănirea celuilalt muncitor. A fost anunțațtă poliția care a trimis la fața locului un echipaj de la Investigații Criminale dar și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

A fost intocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă,vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Societatea este din Găinești

Firma STRUCTO CONSTRUCT S.R.L. din GAINESTI, CUI 40453116, a fost înființată la data de 18-01-2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 – Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

Societatea a avut în 2019,2020 cifra de afaceri ZERO insă începând cu 2021 aceasta a crescut de la an la an.

 

 

SC Structor Construct SRL, fosta Remaio Rusoran SRL.

Firma REMAIO RUSORAN S.R.L.(CUI 40453116) are sediul în Suceava și a fost înființata pe 18/01/2019. Există informații despre 2 administratori. În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 739.783 RON , profit de 406.142 RON (marjă de 54.9%) si angaja 9 persoane, având ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120(Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale). Înregistrează-te pentru a verifica firma și pentru a căuta informații și despre alte firme.