ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Tragedie/O femeie s-a inecat într-un bazin de decantare al apei din zona lacului Lipoveni

Tragedie. O femeie a fost gasita moarta in zona iazului Lipoveni.  Acum familia se pregătește de inmormântare. Pe 11octombrie,  ora 16.43, Poliția  Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112  că o persoană de sex femeiesc s-a înecat într-un bazin de decantare al apei din zona lacului Lipoveni.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, defuncta Hazna Elisabeta, de 52 ani, din . Suceava, avut o relație de concubinaj cu Lungu Costel de aproximativ 2 ani, aceștia locuind împreună într-un imobil din proximitatea lacului Lipoveni.

În 11.10.2022, în jurul orei 06.00, Lungu Costel s-a trezit mai devreme și s-a deplasat să-l ajute pe prietenul său, Flutur Mihai la muncile agricole în localitatea Grănicești.

În jurul orei 14.50 Lungu Costel a fost apelat de către sus-numită care l-a întrebat dacă poate să ia apă folosind motopompa instalată în apropierea unui bazin de decantare a apei barajului ce se află în apropierea locuinței iar dacă nu va reuși să o pornească va lua apă cu găleată din bazin.

În jurul orei 16.00 Lungu Costel și-a terminat activitatea și s-a deplasat din centrul cartierului către locuința de domiciliu. A observat că Hazna Elisabeta nu este în casă și s-a îndreptat către grădină unde erau animalele care urma să le adape.

Acesta s-a îndreptat repede spre bazinul de decantare a apei ocazie cu care a observat trupul femeii plutind. Acesta a intrat în apă și a încercat să o scoată la suprafață însă nu a reușit acest lucru. L-a apelat pe Flutur Mihai și i-a solicitat ajutorul, acesta sosind imediat la fața locului.Ulterior și-a făcut apariția și un echipaj medical din cadrul SMURD care într-un final a declarat decesul.

La examinarea cadavrului nu au fost identificate urme de violență.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.