ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONALULTIMA ORĂ

Tragedie/Falticenean aflat la munca in Olanda, decedat dupa ce a cazut de pe vaporul la care efectua lucrari de intretinere. A fost gasit fara suflare dupa patru zile de cautari

Doliu intr-o familie din judetul Suceava. Un falticenean aflat la munca in Olanda a cazut de pe vaporul la care efectua lucrari de intretinere in apa. A  fost gasit fara suflare dupa patru zile de cautari.  Ioan Casineanu lasa in urma o sotie si doi copi minori. Durerea celor de acasa nu poate fi descrisa in cuvinte.  Zeci de mesaje sfasitoare au fost postate pe pagina de facebook acestuia dar si a sotiei.

Barbatul a plecat la munca peste hotare asa cum au facut-o sute de mii sau chiar milioane de romani, sa castige un ban frumos pentru ca familia sa aiba un trai mai bun. Din nefericire, a avut parte de un destin frant.

A cazut de pe nava unde efectua lucrari de intretinere

Cautarile ar fi inceput vineri dimineață după ce colegii i-au gasit uneltele abandonate.  Autoritatile olandeze ar fi  luat legatura si cu familia din țară. pentru a vedea cand romanul a vorbit ultima oara cu aceasta. Poliția din Olanda a căutat, din nou, duminică, trupul românului care a dispărut vineri dimineață la Oude Maasje din Waspik, provincia Brabantul de Nord. A dispărut când făcea întreținere pe o navă la șantierul naval De Toekomst de pe Dwarsweg. 

 

Un purtător de cuvânt al Poliției din Olanda spune ca asa cum era de asteptat  românul a căzut în apă și „nu a supraviețuit din cauza frigului și a curentului”. Prin urmare, specialiștii și detectivii de poliție au reluat  duminică cautarile  cu o barcă cu sonar pe Oude Maasje

. Deoarece curentul îi putea duce trupul neînsuflețit, zona de căutare a fost extinsă duminică până la râu. Falticenenaul  lucra la nava interioară JSHT195, care a sosit la Rotterdam din Shanghai în noiembrie cu alte zece nave.

 

Căutarea a fost declanșată după ce au fost găsite unelte abandonate pe ambarcațiunea pe care era românul. După ore întregi de căutări de către scafandrii de la pompieri, polițiștii au ajuns la concluzia că muncitorul român nu ar fi putut supraviețui unei căderi în apă. Apoi a fost efectuată o operațiune de salvare și agenții i-au căutat trupul neînsuflețit dintr-o  barcă cu sonar. Ieri, trupul neinsufletit al falticeneanului a fost gasit si scos la suprafață.

 

Casineanu Ioan alaturi de frumoasa sotie
Casineanu Ioan alaturi de frumoasa sotie

Zeci de mesaje sfâșietoare:

Petrica Aioanei: Drum lin la stele 😥nenea Casineanu Ioan

Ionutz Rascovschi : Doamne Ionică,….atât de repede ai plecat și atât de multă durere lași în urmă ta… Toți care am copilărit cu tine am rămas șocați, cu inima strânsă și cu multă tristețe, … Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul tau acolo sus😥

Alina Holota: Drum lin catre ingeri prieten si cumatru drag!Nu te vom uita niciodata!
Costel Ciubotaru:
Drum lin spre cer dragul meu cumnat — simţindu-se trist
Lumy : 🖤🖤🖤Drum lin spre ingeri Ionica , ne-ai rupt sufletele in doua ,ai fost fratiorul meu mai mic….am mancat,am dormit ne-am jucat, …am crescut impreuna….iar acum ne-ai parasit pe toti ….te-ai grabit si ai plecat prea repede si pentru totdeauna !

Alina Iftimie

Dumnezeu sa-l ierte 😭 nu pot sa cred!!!!
Dana Morosanu: Dumnezeu sa te ierte Ionica…Condoleante familiei!

Ana Ciocan: Ana Ciocan

D-zeu sa-l odihneasca in pace. Sa-i fie tarina usoara.
Monika Pahome: Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că o fiinţă atât de dragă ţie a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile mele sunt alături de voi. Sincere condoleanţe!
Mary Myriam

Condoleante Lenuța dragă, I mi pare rău că treci prin clipe grele Dumnezeu să te întărească pentru tine și copii tăi
Pahome Elena:Dumnezeu sa il ierte!

Sursa FOTO: capturi video bndestem.nl, stiridiaspora.ro