ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Tragedie. Barbat din comuna Boroaia, prins sub malul surpat al unei gropi de canalizare

Durere fără margini într-o familie din județul Suceava. Barbat din comuna Boroaia, prins sub malul surpat al unei gropi de canalizare. Familia se pregătește de înmormântare. La data de 19.10.2022, ora 01:28, lucrătorii de poliție din cadrul S.P.R. 1 Vadu Moldovei, au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către o femeie că tatăl său a săpat o groapă de canalizare, fiind găsit sub malul surpat. În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat patrula de poliție de serviciu din cadrul S.P.R. 1 Vadu Moldovei ocazie cu care au fost constatate următoarele:

 

Cucolaș Vasile, de 65 de ani, locuia împreună cu familia în sat Moișa, comuna Boroaia. La data de 18.10.2022, în jurul dimineții a mers în spatele casei, unde efectua activități de săpare a unui șanț pentru canalizare.În jurul orei 16.30 susunumitul a venit la locuință, după care nu a mai fost văzut de către familie. Întrucât membrii familiei au sesizat lipsa bărbatului, l-au căutat până în jurul orei 01:00 pe raza localității, după care au mers în spatele casei pentru a verifica dacă se află în zona șanțului de canalizare pe care îl făcuse, ocazie cu care au observat că șanțul cu o adâncime de aproximativ 2,5 m era surpat într-un anumit loc, iar când au săpat si-au dat seama ca numitul Cucolaș Vasile, se afla prins sub malul de pământ.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță și un echipaj ISU, fiind solicitat și un buldoexcavator din cadrul Primăriei Boroaia. Au fost efectuate activități de scoatere a persoanei din zona surpată, fiind identificat numitul Cucolaș Vasile din sat Moișa, comuna Boroaia, jud. Suceava, care a fost găsit surprins de malul de pământ, constatându-se decesul acestuia. Cadavrul a fost preluat și depus la morga Spitalului Mun. Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosarul penal, sub aspectul infracţiunii de ,,ucidere din culpă”, faptă prev. și ped. de art. 192 alin. 1 Cod penal, care urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii P.P. Boroaia.