GENERAL

Tragedia din Constanţa: Fiul unui cunoscut procuror s-ar fi sinucis dintr-o veche decepţie în dragoste. Ce scria în mesajul de rămas-bun

Apar detalii noi în cazul sinuciderii lui Petrică Niţă, fiul cunoscutului procuror din Constanţa, Teodor Niţă. Tânărul de 31 de ani şi-a luat viaţa după ce a intrat în apartamentul tatălui său şi a scos de acolo un pistol din cutia cu arme pe care acesta o deţinea. Motivul sinuciderii ar fi o veche decepţie în dragoste.

În această dimineaţă, tânărul a intrat în apartamentul tatălui său şi i-a spart cutia cu arme, a luat un pistol şi s-a întors la apartamentul său, unde locuia cu chirie.

Ajuns acasă, băiatul procurorului Teodor Niţă s-a împuşcat în cap. Vecinii săi au auzit împuşcătura, moment în care au sunat la 112. Chiar dacă medicii au ajuns rapid şi l-au transportat intubat în spital, însă decesul a fost declarat la scurt timp după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Înainte să se împuşte, i-a compus un mesaj tatălui său, pe care i l-a trimis pe telefon. A scris senin că se va omorî cu arma pe care i-a luat-o din caseta de arme. Tatăl a primit mesajul şi a venit după el cât a putut de repede, dar era prea târziu.

Motivul pentru care şi-a luat viaţa la doar 31 de ani ar fi o decepţie în dragoste, în legătură cu o relaţie care s-a petrecut acum mai mult timp.

Petrică era căsătorit şi urma să fie tată, soţia lui fiind însărcinată. Nu avea datorii sau probleme financiare.

sursa:observatornews.ro