ACTUALITATELOCAL

Traficanți de droguri reținuți pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea a 3 inculpați (doi dintre aceștia recidiviști), cu vârstele de 42, 43 și 50 ani, cercetați pentru  săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.
Din probatoriul administrat în cauză a reieșit că, în intervalul  iulie  – august 2024, în mod repetat și în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul în vârstă de 50 de ani, recidivist, a vândut direct și prin intermediul coinculpaților, diferite cantități de heroină, către consumatori din municipiul București, cu suma de 50 de lei pentru o doză.

În urma perchezițiilor efectuate în cursul zilei de ieri, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.
Astăzi, a fost sesizat fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a celor 3 inculpați.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului de Poliție Canină, Serviciului Criminalistic și Brigăzii Rutiere din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.