ACTUALITATENAȚIONAL

Trafic feroviar oprit din cauza unui incendiu la vegetaţie: 7 trenuri afectate

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat oprirea temporară a traficului feroviar între staţiile Medgidia şi Mircea Vodă. Decizia a fost luată din cauza unui incendiu la vegetaţie, care s-a extins până în zona căii ferate din acest interval.

Potrivit CFR, echipele ISU au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe ambele fire de pe intervalul respectiv, pentru a se asigura zona de acţiune necesară stingerii incendiului.

„Până la finalizarea acţiunii de stingere a incendiului, desfăşurată de echipele ISU, următoarele trenuri sunt oprite temporar în staţia Medgidia: IR 1589 (Bucureşti Nord – Constanţa), IR 1920 (Constanţa – Bucureşti Nord – Oradea), IR 1982 ( Constanţa – Bucureşti Nord) şi R 8204 (Constanţa – Buzău)”, a mai transmis sursa citată.

Compania precizează că urmează staţionarea  temporară şi a altor 3 garnituri, aflate in circulaţie în acest moment, însă se apropie de zona afectată de incendiu: IC 581 (Bucureşti – Constanţa), IR 1972 (Constanţa – Galaţi) şi R 8346 (Constanţa – Călaraşi).