ANUNȚPUBLICITATE

Tot ce trebuie să știi despre unghiile press-on

Îți amintești când unghiile press-on erau, ei bine…de prost gust? Unghiile pe care mama ta nu te-ar fi lăsat NICIODATĂ să ieși din casă cu ele?

 

Ei bine, acum există opțiuni mai sofisticate care seamănă cu o manichiură adevărată, dar sunt în același timp distractive. Multe celebrități, cum ar fi Ariana Grande, au trecut la unghiile press-on în timpul pandemiei și, încet-încet, acestea câștigă din nou popularitate pentru că un kit de unghii press-on este o modalitate rapidă și fără efort de a reproduce acasă extensiile de unghii de salon.

 

Te voi ghida prin lumea unghiilor press-on moderne și de ce ar trebui să le ai în vedere data viitoare când nu poți ajunge la programarea la salon.

Ce sunt unghiile press-on?

Unghiile press-on sunt unghii artificiale realizate din rășină acrilică, gel sau plastic ABS și vopsite cu lac de unghii. Dacă ți-ai făcut vreodată extensii cu vârfuri de gel la un salon de manichiură, un kit de unghii press-on este similar cu acestea, dar acoperă întregul pat al unghiei.

 

Aplicarea este un proces simplu, cu lipici sau cu o filă adezivă. Acestea pot rezista doar un weekend sau până la două săptămâni, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru evenimente speciale sau dacă trebuie să îți limitezi lungimea unghiilor pentru locul de muncă.

Beneficiile unghiilor press-on

O alternativă excelentă la mersul la salon

Cu tot ceea ce s-a întâmplat anul acesta, un kit de unghii press-on este o alternativă excelentă la extensiile cu gel sau la unghiile acrilice atunci când nu vrei să ieși din casă, dar vrei totuși să ai o manichiură personalizată și îngrijită.

Aplicare și îndepărtare ușoară pentru evenimente speciale

Sunt ideale pentru un eveniment de ultim moment, deoarece aplicarea și îndepărtarea lor sunt impresionant de rapide. Astfel, te poți concentra pe lucruri mai importante – cum ar fi ce vei purta.

 

Ideale pentru persoanele care nu pot avea unghii lungi pentru ocupația lor

Deoarece sunt atât de ușor de aplicat sau de îndepărtat, sunt o opțiune de stil plăcută pentru persoanele care nu pot purta unghii glam, la modă sau lungi decât în timpul liber, cum ar fi asistentele, cele care lucrează în birouri conservatoare etc.

Sunt reutilizabile

Unele kituri de unghii press-ons sunt reutilizabile, așa că nu ezita să refolosești un kit de unghii de câte ori vrei, fără să te simți vinovată.

Există o varietate de modele din care poți alege

Press-on-urile îți permit să ai o varietate de opțiuni de modele, arte, forme și culori, la fel ca unghiile acrilice. Poți amesteca seturile pentru a-ți schimba aspectul și pentru a te adapta stilului tău. Opțiunile clasice, cum ar fi o manichiură franțuzească sau un roz-bej natural sunt, de asemenea, ușor de găsit.

La prețuri accesibile

Un kit de unghii reutilizabile este o modalitate super economică de a părea glam pe termen lung, deoarece plătești pentru mai multe purtări. Deși au un preț mai mare decât produsele de unică folosință din farmacie, tot costă mai puțin decât extensiile cu gel.

Cât rezistă unghiile press-on?

Unghiile press-on rezistă de obicei 5-7 zile dacă folosești lipici și 3-4 zile dacă folosești file adezive. Deși, dacă le îngrijești cum trebuie, pot rezista până la 2 săptămâni.

Unghiile press-on îți deteriorează unghiile reale?

Nu, unghiile press-on nu îți deteriorează unghiile reale, atâta timp cât urmezi procedurile corecte de aplicare și îndepărtare.

 

Cu toate acestea, îndepărtarea necorespunzătoare, cum ar fi lăsarea unghiilor în acetonă pentru prea mult timp, poate duce la uscare și fragilitate. De asemenea, poți deteriora suprafața patului unghial dacă îți rupi unghiile press-on.

 

Pentru a evita acest lucru, înmoaie-ți unghiile în apă caldă cu săpun timp de 10 minute sau până când unghiile se desprind ușor. Apoi, folosește ulei pentru cuticule și o bună cremă hidratantă pentru mâini pentru a îți reechilibra nivelul de hidratare.

 

De asemenea, poți folosi un strat de bază de bună calitate înainte de aplicare. Aceasta creează un strat protector între unghia naturală și adeziv, ceea ce poate reduce șansele de deteriorare în timpul îndepărtării.

 

Cum faci ca unghiile press-on să reziste mai mult timp?

 

Iată câteva sfaturi generale:

 

  • Freacă-ți patul unghiilor cu alcool înainte de a aplica adezivul. Acest lucru ajută la îndepărtarea oricăror uleiuri, produse sau reziduuri, ceea ce permite adezivului să se lipească mai bine de unghii sau de stratul de bază.
  • Dacă folosești adeziv, încearcă să folosești straturi subțiri (în loc de un singur strat gros) atât pe unghia naturală, cât și pe cele press-on. Acest lucru permite adezivului să se usuce uniform, creând o legătură mai puternică.
  • Evită să îți uzi mâinile timp de cel puțin 2 ore după aceea. Acest lucru permite lipiciului sau adezivului să se usuce complet, ceea ce le ajută să reziste mai mult timp.