POLITIC

Tofan Lăcrămioara, alături de echipa lui Lucian Harșovschi: “O schimbare va avea loc pe 9 iunie, tocmai de aceea îl susțin pe Lucian ca primar al municipiului Suceava,,

Tofan Lăcrămioara este un om echilibrat și împlinit. Echilibrul l-a primit de la părinții săi, pentru că a simțit că este iubită necondiționat, iar împlinirea o simte prin copilul și soțul său. Are 39 de ani și este manager de relații cu clienții. Este o persoană activă, într-o continuă mișcare, lucrează cu oamenii de peste 15 ani și mereu a încercat să învețe câte puțin de la fiecare.

Îi place să lucreze în echipă și să pună umărul la treabă pentru a construi lucruri frumoase, motiv pentru care a ales să intre în echipa noastră.

“O schimbare va avea loc pe 9 iunie, tocmai de aceea îl susțin pe Lucian ca primar al municipiului Suceava. Este OMUL cu experiența și determinarea de care Suceava și sucevenii au nevoie! Lucian a dovedit, dovedește și va dovedi!”

,,Mulțumesc, Lăcrămioara, pentru încredere. Împreună vom dovedi că suntem echipa potrivită pentru Suceava. Împreună Suceava,, a transmis Lucian Harșovschi

 

COMANDAT DE PNL FILIALA SUCEAVA, COD AEP 21240015