INTERNAȚIONALSUA

Tată uimit de identificarea trăgătorului „singuratic” al lui Trump

Thomas Matthew Crooks, trăgătorul care a încercat să îl asasineze pe Donald Trump, a fost fotografiat în timp ce apar detalii despre viața sa.

Mai multe detalii apar despre Thomas Matthew Crooks, tânărul de 20 de ani identificat de FBI ca fiind cel care a încercat să îl asasineze pe fostul președinte american Donald Trump.

Crooks, din Bethel Park, Pennsylvania, a tras asupra lui Trump la un miting în aer liber în Butler, chiar lângă Pittsburgh. Un glonț a lovit urechea lui Trump, iar cel puțin un altul a lovit și a ucis un membru al mulțimii.

Corey Comperatore, în vârstă de 50 de ani, care a fost șeful pompierilor din Buffalo Township, ar fi încercat să își protejeze fiica de focurile de armă de la miting când a fost împușcat de Crooks și ucis, a confirmat duminică guvernatorul Pennsylvaniei, Josh Shapiro.

Tatăl lui Crooks ar fi declarat că încearcă să înțeleagă „ce naiba se întâmplă”, deoarece fiul său a fost numit drept posibilul asasin care a fost împușcat mortal de Secret Service la mitingul din Pennsylvania.
Matthew Crooks nu a vrut să ofere detalii despre fiul său și a vrut să „aștepte până când vorbesc cu forțele de ordine”, înainte de a vorbi despre împușcăturile îngrozitoare, a declarat el pentru CNN.

Fiul său decedat făcea parte din promoția 2022 a liceului Bethel Park, a confirmat districtul școlar.

O înregistrare video îl arată pe tânărul Crooks mergând pe scenă pentru a-și accepta diploma.

Un fost coleg de clasă, care a confirmat fotografii ale lui Crooks, a declarat pentru The New York Post: „Nu părea foarte ciudat sau ceva de genul ăsta. L-aș fi catalogat drept un republican”.

Colegul de clasă a adăugat: „Era mai mult un singuratic. Avea probabil un grup de prieteni, dar nu mulți prieteni.

Întrebat de ce nu apare în anuarul din 2022, colegul de clasă a spus: „Poate că nu s-a mai întors după Covid”.

sursa articol: www.news.com.au