ANUNȚ

TAROM suspendă zborurile către şi dinspre Chişinău, după ce Republica Moldova şi-a închis spaţiul aerian

Operatorul aerian de stat din România, TAROM, anunţă suspendarea zborurilor către şi dinspre Chişinău, ca urmare a închiderii spaţiului aerian din Republica Moldova, se arată într-un comunicat transmis astăzi de companie.

„Vă informăm faptul că Republica Moldova şi-a închis spaţiul aerian începând de astăzi, 24 februarie 2022, ora 12:02, având în vedere situaţia de conflict din regiune. Conform NOTAM-ului (Notice to Airmen) emis de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova, suspendarea zborurilor este în vigoare până în data de 4 martie 2022, ora 23:59. În acest sens, TAROM suspendă operarea zborurilor spre/dinspre Chişinău, începând de astăzi (zborurile RO201, RO202, RO207, RO208, RO209 şi RO210)”, a anunţat compania.

Un număr 1.036 de pasageri TAROM sunt afectaţi de această decizie.

Pasagerii care au achiziţionat bilete de călătorie spre/dinspre Chişinău sunt rugaţi să contacteze TAROM la call-center sau pe e-mail.

Persoanele care au achiziţionat deja bilete de avion pot opta pentru returnarea contravalorii acestora sau emiterea unui voucher TAROM pe care să-l folosească în viitor pentru alte călătorii.