ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Tânărul care și-a ucis bunicul chiar în fața a doi polițiști este un fost genist de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu

Tânărul care și-a ucis bunicul chiar în fața a doi polițiști este un fost genist de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu. Acesta a fost subofițer genist și a fost plecat și în Ucraina.

În acest moment, bărbatul se află în arest.  Noaptea trecută, acesta a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, însă nu a avut nevoie de internare.

Sunt extrem de multe semne de întrebare, însă, legate de intervenția oamenilor legii. Aceștia ar fi ajuns după mai bine de o oră după ce primarul din localitatea Bosanci a anunțat șeful de post.

Bărbatul a fost împușcat în picioare

În tot acest timp, Ciprian, fost subofițer genist, în vârstă de 36 de ani, care a fost plecat și în Ucraina, și-a amenințat și urmărit bunicul. A reușit să-l înjunghie mortal pe bătrân, chiar în fața agenților.

Tânărul l-a atacat și pe unul dintre polițiști și l-a tăiat pe față, înainte să fie împușcat în ambele picioare.

Atentie! Imagini cu puternic impact emotional

Atentie! Imagini cu puternic impact emotional
Atentie! Imagini cu puternic impact emotional

În acest moment, bărbatul se află în arest. Noaptea trecută acesta a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, însă nu a avut nevoie de internare.

Cei doi polițiști care au intervenit la locul crimei au 24 și 26 de ani.

Două ore a durat până a venit poliția

Bătrânul de 87 de ani a fost nevoit să aștepte echipajul de poliție aproximativ 2 ore după ce a fost amenințat de nepotul său. După ce oamenii legii au ajuns la fața locului, nepotul agresiv a ieșit din casă cu două cuțite și l-a înjunghiat pe bunic în spate. Mai apoi, tânărul l-a rănit pe agentul de 26 de ani în zona feței. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă în încercarea de a-l imobiliza pe atacator.

”Mi-a spus că el nu se poate duce acasă, că nepotul îi taie gatul!”, povestește primarul din Bosanci, Neculai Miron.

”Am stat o ora împreună cu bătrânul de vorbă și după o oră am sunat din nou la poliție și mi-au spus că trebuie să aștepte un coleg de la Suceava să vină, deci poliția, dacă ar fi acționat în mod profesional, nu s-ar fi întâmplat crima”, mai spune primarul.

”Individul a venit repede după mașină, a dat în polițist prima dată, după aia s-a dus la domnul decedat, din 2-3 lovituri l-a executat!”, povestește un martor.

”O lovitură a încercat să aplice și polițistului care a intervenit, acesta parând-o cu brațul, din păcate, lama cuțitului ricoșând și atingându-l pe polițist în zona obrazului”, a explicat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Atacatorul a fost împușcat în picior de polițiști. Din păcate, bătrânul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

”A fost un copil normal! A clacat când a venit războiul!”

 

Părinții sunt șocați de gestul băiatului lor.

”Tata l-a sunat pe soț și i-a zis așa: Veniți că am chemat poliția, că Ciprian a sărit cu cuțitul la mine. Na, tata, ca om bătrân la 90 de ani, avea obiceiul de a mai exagera un pic și noi l-am luat la întrebări și i-am zis: Da cum a sărit? A ridicat cuțitul? Te-a amenințat?

A fost un copil normal, nu au fost probleme cu el până anul asta! Când a venit războiul ăsta a clacat! A lăsat tot, vă dați seama, și-a lăsat mobila, bani, tot ce a adunat, a lăsat pe la prieteni și a venit acasă”, povestește mama.

”Era omul care nu discuta absolut cu nimeni, deci nici cu mama lui! Cine știe în ce anturaj a plecat el, dacă el a plecat de două ori înspre Rusia…”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor dar și pentru ultraj.

Stire initiala

Sectia de Politie Rurală Ipotești a fost sesizată direct ieri, de către un bărbat de 87 de ani din comuna Bosanci cu privire la un conflict pe care îl are cu nepotul său de 36 ani.

Patrula de serviciu s-a deplasat de îndată în zona indicată de pe raza comunei Bosanci, identificându-l pe bătrânul de 87 de ani pe drumul public din arealul locuinței și purtând discuții cu acesta cu privire la sesizare. S-a stabilit că bătrânul locuiește în aceeași curte cu nepotul său din cursul lunii aprilie 2022, când a revenit din străinătate, fără a fi înregistrate conflicte anterioare.

In timp ce polițiștii purtau discuții cu reclamantul (bărbatul de 87 ani) din curtea imobilului a ieșit nepotul de 36 ani, având in mână obiecte înțepătoare și napustindu-se asupra bunicului și polițiștilor. Unul dintre polițiști a reușit să pareze o lovitură care îl viza, fiind totuși atins cu lama cuțitului în zona obrazului, fiindu-i provocată o plagă tăiată.

De asemenea, agresorul a reușit sa îl lovească cu cuțitul și pe bunicul său, injunghiindu-l la nivelul spatelui și al gâtului, provocandu-i leziuni grave, care au dus la decesul victimei.

Ambii polițiștii au scos armamentul din dotare și au executat foc asupra agresorului, acesta fiind lovit la nivelul membrelor inferioare, reușindu-se imobilizarea și incatusarea la pământ a bărbatului de 36 ani.

Polițistul rănit, agent de poliție de 26 ani din cadrul SPR Ipotești a fost transportat la unitate medicală pentru acordare de îngrijiri de specialitate, fiind în afara oricărui pericol.

Autorul este în custodia polițiștilor, fiind și acesta transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

https://www.youtube.com/watch?v=RSnJ2WI-lek

La fața locului a fost deplasată echipă operativă complexă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind desfășurate activități de cercetare penală, urmând a se proceda la încadrarea juridica a tuturor faptelor și a se dispune măsuri procesuale.

Și un polițist ar fi fost rănit de către criminal în zona feței. Omul legii a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Polițistul a vrut să intervină și să aplaneze conflictul între nepot și bunic însă la rândul lui a fost tăiat cu cuțitul de către criminal.