ACTUALITATENAȚIONALULTIMA ORĂ

Tânăr reţinut, după ce şi-a şantajat fosta iubită, cerându-i să facă sex cu el şi să-i dea bani – Cu ce „o avea la mână” pe fată

Un tânăr de 19 ani a fost reținut și este cercetat penal pentru şantaj după ce i-a cerut fostei iubite să facă sex cu el şi să-i dea bani. În caz contrar, fata de 18 ani era amenințată că imagini cu ea în ipostaze compromiţătoare vor fi publicate în mediul online. Băiatul a fost ridicat de către poliţişti dintr-o pensiune, unde îşi dăduse întâlnire cu fata pe care o şantaja.

Bărbatul de 19 ani a avut o relaţie cu o tânără de 18 ani din Târgovişte, însă după ce fata a pus punct relaţiei, el a început să o ameninţe, spunându-i că dacă nu îi dă bani şi nu continuă că facă sex cu el, va publica online imagini cu ea în ipostaze compromiţătoare, relatează News.ro.

Tânăra șantajată a depus reclamaţie la poliţie

„Din investigaţiile efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, s-a constatat că, în perioada 18-24 august a.c., prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie, tânăra ar fi fost constrânsă de un bărbat de 19 ani să întreţină relaţii sexuale cu acesta şi să îi transfere bani, în caz contrar bănuitul ar fi intenţionat să publice în mediul online imagini video cu caracter compromiţător”, informează Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Joi seară, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale l-au prins în flagrant pe băiat într-o pensiune din Târgovişte, unde o aştepta pe fosta lui iubită. El îi ceruse femeii să se întâlnească cu el, promiţându-i că, după ce fac sex, va şterge imaginile cu ea.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj. Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive