JUSTIȚIE

Tanar dus in inchisoare pentru ca ar fi furat. Politistii l-au gasit intr-un dulap din apartament

Ciobotaru Iulian-Teofan, de 25 ani, din Suceava, a ajuns in Penitenciarul din Botosani dupa ce  Judecătoria Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 122/2022 din data de 22.03.2022, acesta fiind condamnat la pedeapsa de un an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

În urma investigațiilor efectuate și a informațiilor obținute de către cadrele SIC Suceava Urmăriri, s-a stabilit că persoana condamnată se ascunde la adresa din municipiul Suceava, strada Lazăr Vicol. Ajunși la locația în cauză, au fost efectuate somațiile legale prin care i s-a solicitat lui Ciobotaru Iulian-Teofan să deschidă ușa apartamentului spre a permite accesul și să se predea, însă acesta a refuzat. Deoarece Ciobanu Iulian-Teofil nu s-a supus somațiilor legale, i s-a adus la cunoștință că pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii și că se va pătrunde în locuință folosindu-se forța.

S-a procedat la pătrunderea în locuință folosindu-se forța, ocazie cu care Ciobotaru Iulian-Teofan a fost identificat ascuns în dulapul din ultima camera a locuinței. Acesta a fost imobilizat, escortat și depus în Penitenciarul Botoșani.

Ciobotaru Iulian-Teofan nu figura urmărit la data depunerii în penitenciar.