JUSTIȚIEULTIMA ORĂ

Tanar arestat pentru viol, violare de domiciliu si amenintare

Judecatoaria Suceava a emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Călin Ovidiu-Vasile, de 27 ani, din com. Fântânele, sat Stamate, pentru săvârşirea infracţiunilor de „violare de domiciliu”, ,,tentativa la infracțiunea de viol” și „amenințarea”.
Potrivit anchetatorilor, pe numele individului a fost formluarta o plangere de catre o batrana, din aceeasi localitate.  Femeia spune ca in  noaptea de 04/05.02.2022 un localnic a intrat în locuința ei și a încercat să o violeze.
In urma investigațiilor și a probatoriului administrat, prin referatul din data de 06.02.2022 a organelor de cercetare penală s-a propus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Călin Ovidiu-Vasile, de 27 ani, din com. Fântânele, sat Stamate, pentru săvârşirea infracţiunilor de „violare de domiciliu”, ,,tentativa la infracțiunea de viol” și „amenințarea”.
Propunerea a fost însușită de procurorul de caz, iar după audierea inculpatului Călin Ovidiu Vasile, acesta a fost prezentat Judecătoriei Suceava care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii SPR 2 Ipotești până la soluţionarea procedurală a cauzei.