ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

TALANUL din Gura Humorului, condamnat la 4 ani și 10 luni închisoare. A facut puscarie pentru tentativa de omor si a fost la Romanii au Talent!

Poreclit „Talanul”, barbatul arec40  de ani , a participat la emisiunea Romanii au talent. Politistii din  Gura Humorului au saltat astazi, pe  MANOLIU MARCEL MIHAI, zis ”TALANUL” din Gura Humorului,  condamnat la pedeapsa finală de 4 ani și 10 luni închisoare pentru săvârșirea, în concurs, a :infracțiunii de: ”Constituirea de grup infracțional organizat”, prev. de art. 367 alin. 1 C. pen.,două infracțiuni de ”Efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație”, prev./ de art. 16 alin. 1 din Legea nr. 194/ 2011;infracțiunii de ”Trafic de droguri de risc, fără a avea drept”, prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/ 2000, infracțiunii de ”Ultraj”, prev. de art. 257 al. 2 și 4 rap. la art. 193 alin. 2 din Codul penal,infracțiunii de ”Ultraj”, prev. de art. 257 alin. 1 și 4 rap. la art. 206 alin. 1 din Codul penal. El a fpst și vedetă la un show tv.

Condamnatul a fost identificat pe raza localității și a fost depus la Penitenciarul Botoșani, în vederea executării pedepsei.

Are tatuat pe cap un lup si o pantera neagra, a facut puscarie pentru tentativa de omor si a venit la Romanii au Talent! Fiorosul concurent a dat dovada de o forta incredibila!

Marcel Manoliu, concurentul de la Românii au talent care a uimit juriul cu forța sa este, așa cum singur a recunoscut în prezentare, un fost delicvent, condamnat în repetate rânduri de către Magistrații de la Curtea de Apel din Suceava.

Marcel Mihai Manoliu zis Talanu, avea 32 de ani când a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru această tentativă de omor, sentinta care i-a deschis apetitul pentru body-bulding și tatuaje neobișnuite.

Pe cap si pe frunte are tatuat un lup si o pantera neagra care il fac sa arate incredibil de fioros. Ultima condamnare a avut loc în luna iunie 2014, după ce a atacat cu furca un agent de pază în parcarea unui restaurant din Gura Humorului.

A facut puscarie pentru tentativa de omor si a fosy in 2019 la Romanii au Talent!

Numarul lui de la Romanii au Talent a fost asa cum era de asteptat unul de forta. A facut o serie de genoflexiuni cu o bara de care se tineau 4 fete, iar barbatul parea sa nu aiba nicio problema in a le ridica.

Imediat dupa, s-a asezat intr-un picior pe o minge medicinala si a facut genoflexiuni cu o alta domnisoara in spate. Forta lui i-a impresionat pe juratii care l-au votat si l-au trimis mai departe in competitie. A facut chiar si cateva genoflexiuni cu Pavel Bartos in spate. In 2018b, Marcel Manoliu a câștigat concursul internațional de forță STRONGMAN, organizat de Asociația FitForce, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei. Deși a concurat cu sportivi din Ungaria, Liban şi Republica Moldova, Marcel Manoliu s-a detașat la toate cele cinci probe: rostogolirea unui buștean de 120 de Kg din înclinat, genuflexiuni cu o mașină, rostogolirea cauciucurilor de 300 de Kg și 400 de Kg, căratul greutăților pe o distanță de 10 m – 140 Kg – 200 Kg, ridicarea pe umăr a unui bolovan de 140 K

In culisele emisiunii Romanii au Talent el a povestit si cum se antrena in puscarie: „Aveam doar o ora pe saptamana acces la sala de forta, in rest ne antrenam noi in camera unii cu altii. Scoateam o usa din balamele si ne urcam pe ea unii pentru altii si o impingeam asa de la piept. Genoflexiuni faceam unii cu altii in spate, asa ne antrenam. Am fost inchis pentru ca am fost beat, am gresit, eram suparat, asta e.” a povestit Marcel Manoliu.