BREAKING NEWSJUSTIȚIE

Sute de dosare celebre au ars în incendiul de la Judecătoria Cornetu. Oamenii legii iau în calcul ipoteza unei mâini criminale

A fost sau nu o mână criminală?. A fost deschis dosar penal după incendiul de la Judecătoria Cornetu. Anchetatorii nu au descoperit încă modul în care a ajuns să ardă clădirea, însă nu exclud ipoteza unei mâini criminale.

Anchetatorii nu au descoperit încă modul în care a ajuns să ardă clădirea, însă nu exclud ipoteza unei mâini criminale. Camera arhivei a fost distrusa de flăcări si sute de dosare au fost arse.

Este o anchetă în desfășurare după incendiul de la Judecătoria Cornetu.

A fost deschis un dosar pentru distrugere de inculpă de IPJ Ilfov.. Momentan, este un dosar în rem pentru că nu există niciun suspect.

Sunt luate în considerare mai multe aspecte privind izbucnirea incendiului. Se ia în considerare și varianta unui scurt-circuit, dar și varianta unei mâini criminale, cineva care să fi pus intenționat focul.

Este un caz similar cu ce s-a întâmplat anul trecut la Camera de Arhivă atunci când au ars dosare importante.

Și la Cornetu au ars dosare importante din camera de arhivă. Cei de la CSM spun că dosarele care au ars erau cele soluționate de judecători.