BREAKING NEWSRELIGIE

Sute de credinciosi au participat in acest week-end la Taina Sfantului Maslu de la Manastirea Hadambu

Sute de credinciosi au participat in acest week-end la Taina Sfantului Maslu de la Manastirea Hadambu. Sfântul Maslu este una din cele șapte Sfinte Taine ale Bisericii, iar prin rugăciunile preoților și ungerea cu untdelemn sfințit, credinciosii se pot vindeca de bolile trupesti. In acest an, slujba a fost savarsita de Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, alaturi de un sobor de preoti si diaconi.

Sute de credinciosi s-au strans duminica la manastirea Hadambu din judetul Iasi pentru a participa la Taina Sfantului Maslu. Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul a fost intampinat inca de la primele ore ale diminetii de enoriasi. În cadrul slujbei, s-au citit rugăciuni pentru vindecarea trupeasca si sufleteasca a celor prezenti la eveniment.

Părintele Nichifor Botoşăneanul a ţinut un cuvânt în care le-a vorbit credinciosilor despre puterea rugaciunii, iar stareţul Mănăstirii Hadâmbu, le-a mulţumit pelerinilor ca au participat intr-un numar atat de mare la slujba.

Arhim. Nicodim Gheorghiţă, stareţul Mănăstirii Hadâmbu

Noi va multumim Preasfintia dumneavoastra ca existati in viata noastra si in ultimul rand si in a mea si trebuie sa recunoastem iubiti credinciosi ca pentru noi toti este o mare binecuvantare, de fiecare data cand aveam aceasta sansa si bineinteles dumneavoastra cu puterea Sfantului Maslu. Rugaciunile savarsite de catre Erarhul nostru, de catre parintii slujitori.

La finalul Tainei Sfântului Maslu, oamenii au fost miruiţi şi stropiţi cu apa sfinţită, iar apoi s-au închinat la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului.