ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Suceveanca Gabriela Șalgău va fi înmormântată în satul natal, Sfântu Ilie, comuna Șcheia: Vei străluci în stele așa cum ai strălucit pe pamânt!

Suceveanca Gabriela Șalgău va fi înmormântată în satul natal Sfîntu Ilie, comuna Șcheia.  Românca,  în vârstă de 51 de ani, cunoscută în Italia după ce anul trecut a câștigat titlul de miss Lady Sanremo, a fost găsită, vineri, fără suflare în locuința sa din Portogruaro, un orășel din provincia Veneția. Tragica descoperire a fost făcută de copiii Gabrielei, care, după ce nu au reușit să intre în contact cu mama lor, s-au deplasat la locuința acesteia, unde au găsit-o în dormitor, fără viață. Din primele cercetări, Gabriela Salgău ar fi murit în urma unui infarct. Cadavrul femeii a fost transportat la morgă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cauzele exacte ale decesului Mamă a doi copii, Silvio, 20 de ani și Alessandro, 18 ani, Gabriela, se stabilise în Portogruaro, Provincia di Venetia din Italia, de peste 20 de ani

Aici femeia, originară din Sfântu Ilie, comuna suceaveană Șcheia, își constuise o nouă viață, unde și-a găsit atât un loc de muncă, cât și dragostea. În 2022, Gabriela a câștigat prestigiosul premiu Miss Sanremo Lady. Asta după ce femeia în vârstă de 51 de ani câștigase cu câțiva ani în urmă și concursul de frumusețe Miss Ragazza Cinema. „Nu pot descrie în cuvinte câte emoții am avut. Nu mă așteptam, dar iată că o româncă a devenit Miss Sanremo Lady 2022. Eu cred că trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului în primul rând, celor doi fii ai mei, familiei care mi-au fost mereu alături”, spunea in 2022 Gabriela Salgău pentru stiriidinbucovina.ro.

Gabriela era cunoscută, de asemenea, pentru implicarea sa în cauze nobile, în special în lupta împotriva violenței asupra femeilor. Era implicată în acțiuni de caritate și a fost solicitată să joace roluri importante în producții cinematografice italiene.

 

Familia face demersuri pentru repatrierea trupului neinsuflețit al Gabrielei.

,,Am aflat cu durere,  regret și emoție de moartea prematură, subită, a uneia dintre actrițele și prietenele mele pe care am respectat-o ​​și iubit-o profund, Gabriela Salgau. O persoană la fel de frumoasă, cu adevărat SPECIALĂ atât pentru mine, cât și pentru cei care au cunoscut-o aici, în Napoli. O îmbrățișare specială copiilor ei pentru durerea lor și tuturor celor care au iubit-o,, spune regizorul italian de film, Nano Di Maio. 

Citește și:

 

,, Adio, regină a frumuseții, care își găsise un viitor în Italia pentru ea și copiii ei. Și ei doi au fost cei care au dat alarma. Gabriela Salgau, Gabri, domnisoara si femeie care a lucrat in lumea modei si a fotografiei, a fost gasita moarta in pat ieri (vineri) seara la ora 23.00.,, arata ziarul La Nuova di Ventia.