ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Suceava/Campanie umanitară în sprijinul persoanelor care au fost evacuate din locuințele afectate de explozie

Instituția Prefectului – județul Suceava, împreună cu Societatea Națională de Cruce Roșie – filiala Suceava și Inspectoratul Pentru Situații de Urgență ”Bucovina” al jud. Suceava inițiază o campanie umanitară în sprijinul persoanelor care au fost evacuate din locuințele afectate de explozia produsă în imobilul situat în mun. Suceava, strada Rarău nr. 4.

Persoanele fizice/juridice care doresc să contribuie cu sume de bani

, o pot face prin depunerea în contul RO71RNCB0234020411980012, deschis de Crucea Roșie Filiala Suceava (contact: 0722342867, email: crucearosiesv@gmail.com ) la Banca Comercială Română.

Persoanele fizice/juridice care doresc să contribuie cu donații în produse (elemente de mobilier, electrocasnice de uz zilnic, îmbrăcăminte, încălțăminte etc.) se vor adresa ISU Suceava, contact: 0758232029, email: protectiacivila@gmail.com

„Primăria municipiului Suceava are la dispoziţie 16 apartamente neocutate, iar pentru diferenţa de 12 locuinţe vom închiria camere la hotelurile din zonă. Vom asigura ajutoare financiare de urgenţă, pe care le vom da persoanelor sinistrate pentru a-şi lua mâncare, haine”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Din primele cercetări, explozia s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze şi a fost declanşată când a fost aprins un bec.