ACTUALITATENAȚIONAL

Subprefectul județului Sălaj a murit, iar alte 3 persoane au fost RĂNITE după ce acoperişul unui foişor s-a prăbuşit

Subprefectul județului Sălaj a murit și alte trei persoane au fost rănite, după ce acoperişul unui foişor s-a prăbuşit, în timpul unei petreceri.

„În jurul prânzului, dispeceratul ISU-Ambulanta a primit un apel prin numărul de urgenţă 112 care anunţa faptul că acoperişul unui foişor din localitatea Hurez în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment, s-a prăbuşit în urma unei rafale de vânt.

Au fost trimise imediat mai multe echipaje (1 autospeciala de stingere, una de descarcerare, 2 echipaje Smurd, un echipaj Saj).

În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav şi a fost găsită inconştientă. Aceasta a fost preluată de echipajul TIM şi a fost transportată la Horoatu Crasnei ptr a fi preluată de către elicopterul Smurd.

Celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la spital”, a transmis ISU Sălaj.Subprefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, a decedat în urma acestui incident.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.