BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

SUA. Un băiat de 12 ani și rudele sale, găsiți împușcați în mașină

Un băiat de 12 ani a fost împușcat mortal în cap în timp ce stătea într-o mașină parcată, alături de două rude în Brooklyn, joi seară, a declarat poliția. Unul dintre ocupanți, o femeie de 20 de ani, a fost și ea împușcată.

Incidentul a avut loc în cartierul Brooklyn, cu puţin timp înaintea orei locale 20:00 (00:00 GMT). La sosirea la locul atacului, poliţiştii au constatat că o maşină în care se aflau trei persoane era staţionată pe stradă, a explicat Michael Kemper, inspector în cadrul Departamentului de poliţie din New York (NYPD), scrie nypost.com

„Pe locul pasagerului se afla un băiat de 12 ani asupra căruia se trăsese de mai multe ori. El a decedat pe loc”, a spus poliţistul.

El a adăugat că o femeie în vârstă de 20 de ani, aflată la volan şi rănită de mai multe gloanţe, a fost transportată la spital pentru a fi operată. Pe bancheta din spate a automobilului se afla o fetiţă de opt ani, care nu a fost atinsă de gloanţe.

Conform primelor elemente ale anchetei, maşina parcase pentru ca femeia şi cei doi copii să cumpere mâncare, atunci când au fost trase focuri de armă care au traversat vehiculul, a adăugat Kemper. El nu a precizat dacă victimele au fost vizate sau ele au fost lovite întâmplător de gloanţe pierdute.

Două mașini, printre care un sedan Infiniti negru, au fugit de la fața locului după împușcături, au declarat mai mulți martori. O sursă a spus că anchetatorii analizează posibilitatea ca ocupanții ambelor vehicule să fi tras unii în ceilalți.