ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Stația de Asfalt din incinta S.C. AUTOTEHNOROM SRL Suceava, punct lucru Dărmănești,a luat foc

Ieri, la  ora 18.25, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin SNUAU 112 ca la centrala Stației de Asfalt din incinta S.C. AUTOTEHNOROM SRL Suceava, punct lucru Dărmănești, a izbucnit un incendiu.

 

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul I.S.U. „Bucovina” Suceava, cu 2 autospeciale, care au procedat la localizarea și lichidarea incendiului.

În urma declanșării incendiului au fost distruse: centrala electrică care conținea tablou electric, pompă principală de ulei, arzător, ulei termal existent pe instalație aproximativ 300 l și instalația de celofibră.

Au fost salvate cele 3 bazine (tancuri) a câte 40 tone conținând bitum.

În urma cercetării cauzelor și împrejurărilor producerii incendiului de către pompierii militari, aceștia au stabilit cauza ca fiind „scurtcircuit electric”.

Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimat de reprezentanții societății la suma de aproximativ 350.000 lei (70.000 EURO).

Nu există indicii cu privire la săvârșirea vreunei fapte de natură penală și nu se reclamă producerea vreunei astfel de fapte.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, faptă prev. și ped. de art. 255 alin.1 din C.P., cauza urmând a fi soluționată procedural, sub supravegherea procurorului de caz.