ACTUALITATEULTIMA ORĂ

SPR Diamantul dezvaluie un mesaj primit de un membru. Politistilor li se sugereaza sa plece voluntari la granita cu Ucraina

SPR Diamantul publica pe pagina de facebook un mesaj primit de un politist, membru a a acestei organizatii. Politistilor li se sugereaza sa plece voluntari la granita cu Ucraina. Curios pentru simplul motiv ca in zona Siret au fost detajați polițiști, pompieri militari  si jandarmi din țara  imediat după ce au aparut primii refugiati.
Ce dezvaluie SPR Diamantul si care este reactia conducerii acestei organizații:
Text primit in privat de la un membru SPR Diamantul, il prezentam ca atare:
Acum e nevoie de polițiști?!
.
Începând de astăzi, polițiștii din toată țara sunt bombardați cu mesaje și implorați (pe toate forumurile interne) să se ofere voluntari pentru a veni în sprijinul colegilor și civililor aflați în linia întâi, la granița cu Ucraina.
.
Să ne înțelegem din capul locului : polițiștii, alături de marea majoritate a românilor, NU vor face un pas în spate atunci când vine vorba de ajutorul acordat semenilor ucrainieni aflați în situație disperată !!
.
Însă nu ne putem abține SĂ NU NE ÎNTREBĂM : de unde/de ce atâta agitație?! De unde atâta disperare?! De ce statul român nu apelează în primul rând la categoriile de bugetari care de mulți ani sunt o prioritate pentru acest stat?!
.
De ce nu sunt trimiși la graniță EXCELENȚII (polițiștii care au salarii de excelență acordate de acest minister)?! Cu siguranță excelenții sunt elita noastră, a polițiștilor, cu ei ne mândrim și sunt în mod sigur cei mai buni dintre cei buni.
.
Sau judecătorii, procurorii, medicii (bugetari cu salariile actualizate la zi, salarii de zeci de mii de lei lunar). Ce pretenții are statul prin politicienii lui de la polițiștii plătiți cu minimul pe economie (când vorbim de să salariul de bază), de la polițiștii care au salariul raportat la cel din… 2009 ?!
.
Stimați guvernați/politicieni români : hotărâți-vă : măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, sunteți capabili să recunoașteri că fără polițiști SUNTEȚI PRAF ?! Că fără polițiști ușor dar sigur haosul va pune stăpânire pe țară?!
PS:
N-am văzut politicieni sau chiar parlamentari (adică printre singurii bugetari cu salarii de zeci de mii de lei lunar, mai ales dintre cei care urăsc polițiștii de moarte, ori dintre cei care le vor desființate pensiile militare) să fie voluntari acolo, în linia întâi, la graniță…
Să fie vorba despre ipocrizie ?!
.
Să fie vorba de lașitate ?!
.
PS la PS :
Probabil întrebăm degeaba : politicienii/parlamentarii.
Ei stau acum ascunși în casele somptuoase în timp ce polițiștii, alături de mii de alți români cu suflet mare sunt acolo unde politicienii, în marea lor majoritate, n-or să fie niciodată : în linia întâi.