EUROPAINTERNAȚIONALULTIMA ORĂ

Spitale din Germania, Marea Britanie și Israel refuză un transplant salvator pentru un copil de 3 ani pentru că părinții nu au fost vaccinați

Am auzit de cazuri în care pacienților adulți din SUA li s-a refuzat un transplant de inimă care le-ar fi salvat viața pentru că nu fuseseră vaccinați. Dar ați auzit vreodată ca unui copil să i se refuze transplantul pentru că părinții săi fuseseră vaccinați?

Ei bine, acum am auzit: Politico EU relatează că un spital din Germania a refuzat un transplant de inimă unui băiat cipriot în vârstă de 3 ani pentru că părinții săi nu erau „complet vaccinați”.

Și nu a fost vorba doar de Germania. Băiatul a fost refuzat de spitale din Marea Britanie și Israel din același motiv. În cele din urmă, a fost găsit un spital din Grecia care să facă transplantul, dar povestea devine oricum virală ca cel mai recent exemplu de restricții COVID înnebunite.

Ministerul cipriot al Sănătății a făcut demersurile necesare pentru ca băiatul să fie tratat în Germania, dar a fost nevoit să se descurce după ce spitalul a anunțat că nu va accepta pacientul deoarece părinții săi nu fuseseră complet vaccinați. Deși părinților băiatului li s-a administrat rapid prima doză în încercarea de a salva viața fiului lor, aceștia au fost informați că nu contează, deoarece le va lua șase săptămâni pentru a fi „complet vaccinați”.

Dar ciprioții nu au acceptat un refuz și au întrebat dacă copilul ar putea fi însoțit de un tutore. Totuși, răspunsul a fost „nu”.

sursa articol: https://www.zerohedge.com/political/hospitals-germany-uk-israel-refuse-life-saving-transplant-3-year-old-because-parents-were