ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Soț și soție din Izvoarele Sucevei, scandal din cauza celor două autoturisme pe care le dețin. Cei doi se acuză reciproc

Soț și soție, scandal din cauza celor două autoturisme pe care le dețin. Cei doi se acuză reciproc  Ieri seara, polițiștii SPR 11 Pojorâta au fost sesizați prin SNUAU 112 de către  un localnic , de 39 ani, din com. Izvoarele Sucevei, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal.

Serafim Vasile a declarat  polițiștilor că la data   ieri,  în timp ce se afla la domiciliu, între el și soția sa, Petronela, de 36 ani, a avut loc o discuție în contradictoriu generată de cele două autovehicule pe care le dețin. Totodată, acesta a relatat verbal faptul că Voloșiuc Petronela l-a amenințat, situație care i-a provocat o stare de temere, dar nu a dorit să formuleze plângere penală împotriva acesteia. În continuare, Serafim Vasile i-a fost aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma analizării acestuia a reieșit faptul că există risc iminent și sunt întrunite criteriile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, dar acesta s-a opus, semnând în acest sens.

În consecință, acestuia i-a fost înmânată o cerere privind emiterea unui ordin de protecție pentru a se adresa Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, în cazul în care va considera necesar acest lucru.

De asemenea, la fața locului a fost identificată Voloșiuc Petronela care a declarat verbal faptul că în cursul zilei de 14.07.2023, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unor neînțelegeri legate de două autovehicule pe care le dețin, între ea și soțul său s-a iscat o discuție în contradictoriu. În cauză, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând că există un risc iminent, iar aceasta a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu, semnând în acest sens. De asemenea, numita Voloșiuc Petronela a precizat că nu a fost victima unei infracțiuni și nu dorește să formuleze plângere penală împotriva lui Serafim Vasile.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințarea”.

A fost emis ordinul de protecție provizoriu din data de 14.07.2023.