BREAKING NEWSPOLITIC

Soldan: O excursie la București pentru cei mai buni copii la învățătură din Straja

O excursie la București pentru cei mai buni copii la învățătură din Straja.

Am participat ieri după-amiază, la Straja, la prima serie de acțiuni organizate în cadrul celei de-a VII-a ediții a evenimentului  „Mândră-i Straja-n sărbătoare”.

O manifestare a recunoștinței față de istoria comunei și locuitorii ei.

După lansarea cărții “Personalități ale comunei Straja- Bucovina” (volum întocmit de prof. dr. Vasile Păsăilă), au fost premiate nu mai puțin de 82 de cupluri de aur, familii care au trecut de 50 de ani de căsătorie (a fost o pereche și cu 66 de ani de căsătorie), dar și absolvenții de gimnaziu cu cele mai bune rezultate școlare.

Am acceptat cu bucurie propunerea primarului Mihai Juravle de a le oferi celor mai merituoși absolvenți ai Școlii Gimnaziale “Dimitrie Onciul”, pe lângă premiile acordate de Primăria și Consiliul Local Straja, o excursie la București.

Copiii vor vizita mai multe obiective, printre care clădirea Parlamentului, dar și o importantă instituție de învățământ superior.

Felicitări, Mihai Juravle, pentru faptul că „nu lași Straja să piară” și pentru că, pe lângă dezvoltarea comunei, investești în tineri, cea mai importantă resursă a României.

 

Deputat PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan