ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Șoldan: La Cajvana a fost astăzi încă un motiv de sărbătoare: ziua primarului Gheorghe Tomăscu. La Mulți Ani, dle primar! La Mulți Ani, dragi căjvănari!

Am fost prezent în această după-amiază la cea de-a doua zi din cadrul Zilelor Orașului Cajvana, localitatea mea natală, unde îmi sunt părinții, prietenii din copilărie, colegii de școală primară și gimnazială, dar și majoritatea rudelor.
M-am bucurat să-mi revăd mulți prieteni și îmi cer iertare celor care poate erau prin mulțime, dar nu i-am văzut și nu am mai apucat să le strâng mâna.
Când a venit rândul să urc pe scenă alături de primarul Gheorghe Tomăscu și colegii mei din PSD simțeam deja emoție în glas.
Mi se întâmplă de puține ori, dar mai ales când le vorbesc alor mei, căjvănarilor.
Așa e când sunt acasă, în mijlocul oamenilor care mă cunosc, unii dintre ei încă de când eram doar un copil.
Le-am grăit căjvănarilor mândru din cale afară că-s de-al lor și că mă trag dintr-o comunitate de oameni atât de gospodari și de ambițioși.
Știu că cea mai mare problemă a orașului e lipsa canalizării și nu m-am ferit să pun degetul pe rană și să le spun oamenilor că facem eforturi împreună cu dl primar pentru a face rost de finanțare pentru acest amplu proiect.
De asemenea, i-am asigurat de sprijinul meu și pentru celelalte proiecte legate de Cajvana, cum ar fi cel pentru un nou corp de școală depus prin PNRR.
La Cajvana a fost astăzi încă un motiv de sărbătoare: ziua primarului Gheorghe Tomăscu.
La Mulți Ani, dle primar! La Mulți Ani, dragi căjvănari!
Deputat George Șoldan