NAȚIONALPOLITICULTIMA ORĂ

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, susține că Marcel Ciolacu este cea mai bună alegere pentru România!

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, deputatul PSD Gheorghe Șoldan a declarat asrăzi presei căî premierul social democrat, Marcel Ciolacu este ,,cea mai bună alegere pentru România!,,. Declarati a fost făcută după ce liderul PSD a fost desemnat candidatul  la alegerile prezidențiale.

,,Astăzi, Marcel Ciolacu a fost desemnat candidatul nostru la alegerile prezidențiale.

Este cea mai bună alegere pentru România.

Marcel Ciolacu a demonstrat că poate aduce stabilitate politică și economică, iar ca președinte sunt convins că va uni și va lucra pentru toți românii.

Este un om care a trecut prin toate etapele politicii, de la nivel local până la cel național, și știe ce înseamnă să fii aproape de oameni și să le înțelegi nevoile.

De asemenea, am avut astăzi onoarea de a fi ales vicepreședinte pe domeniul dezvoltare locală și regională al Partidului Social Democrat la nivel național, o responsabilitate pe care o primesc cu multă recunoștință.

Una care reprezintă încă o dovadă că investițiile în județul Suceava vor fi o prioritate pentru următorii patru ani a PSD.

La 33 de ani, această încredere din partea colegilor mei este o mare motivație să continui să lupt pentru interesele celor care m-au ales.

Nu sunt doar vorbe. Cred cu tărie că, împreună, cu Marcel Ciolacu președinte, putem construi o Românie mai bună pentru fiecare dintre noi.

PSD este cel mai puternic partid din România pentru că am fost mereu alături de oameni, oferindu-le soluții reale.

Acum este momentul să facem același lucru la cel mai înalt nivel.

Împreună, putem schimba România.

Împreună, putem aduce speranța în viețile tuturor românilor,, a subliniat Șoldan