BREAKING NEWSPOLITICULTIMA ORĂ

Șoldan catre Barba: Înțeleg că este supărat că am deschis subiectul gropii de gunoi din Pasul Mestecăniș, dar nu înțeleg de ce – deși exercită ca și șeful său o funcție publică, totuși continuă să acționeze împotriva cetățenilor pe care amândoi îi reprezintă

Domnul Flutur trebuie să fie bărbat și să își asume personal că vrea să ia pielea de pe oamenii din Valea Putnei, nu prin intermediari.
Gheorghe Flutur trebuie să aibă curajul de a-și asuma decizia de a da în judecată și a cere despăgubiri de sute de mii de lei sătenilor din Valea Putnei care s-au opus construirii unei gropi de gunoi în localitatea lor.
Este cel puțin bizar că domnul Flutur a apelat la intermediari din subordinea sa pentru a mă ataca după ce am ridicat problema legitimă a procesului pe care Consiliul Județean Suceava l-a intentat sătenilor din Valea Putnei.
Cred că treaba domnului vicepreședinte al Consiliului Județean Niculai Barbă este să se ocupe de problemele sucevenilor și nu să își apere șeful politic. Înțeleg că este supărat că am deschis subiectul gropii de gunoi din Pasul Mestecăniș, dar nu înțeleg de ce – deși exercită ca și șeful său o funcție publică, totuși continuă să acționeze împotriva cetățenilor pe care amândoi îi reprezintă.
De aceea, îi cer vicelui Barbă să iasă din biroul călduț de la Consiliul Județean și să se pună în locul acestor suceveni pe care îi amenință că vor trebui să plătească peste 200.000 de lei pentru că și-au permis să critice măsurile luate de PNL.
Chiar este necesar domnilor de la PNL ca în aceste vremuri de criză să luați pielea de pe ei și să îi târâți prin tribunale?! Mai bine v-ați lua de mână și ați merge la Valea Putnei să discutați cu oamenii și să găsiți o soluție.
PS: Îl rog pe domnul Barbă să-și facă curaj și, când dă raportul de seară șefului Gheorghe Flutur, să-l întrebe pe acesta despre axialul Suceava-Iași și apoi să informeze la fel de prompt sucevenii de ce încă nu pot beneficia de acest important proiect inițiat de PSD.
Deputat PSD George Soldan