BREAKING NEWSPOLITICULTIMA ORĂ

Șoldan anunță modernizarea DC Cajvana-Codru

Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, am fost alături de primarul din Cajvana, Gheorghe Tomăscu, la semnarea unui proiect important pentru orașul nostru: o investiție de nu mai puțin de 11.083.077,72 de lei. Anunțul a fost făcut de deputatul PSD, George Șoldan.
E vorba de modernizarea DC 43 A, Cajvana-Codru, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, proiect prin care vor fi modernizați aproximativ cinci kilometri și jumătate ai drumului comunal care face legătura dintre Cajvana și satul Codru.
Modernizarea acestui drum va fi continuată cu construirea unui pod peste râul Solca, un alt proiect depus de dl primar Gheorghe Tomăscu pe “Anghel Saligny”.
Odată cu modernizarea DC 43 A și construirea podului peste râul Solca se va crea o nouă legătură rutieră între Cajvana și localitățile din jur (Milișăuți, Iaslovăț, Grănicești, Rădăuți), inclusiv către E85.
Pe lângă proiectul de dezvoltare a rețelei de distribuție a gazelor naturale la Cajvana, pentru care s-a intrat deja în linie dreaptă, există multe alte proiecte care urmează să fie aprobate prin PNRR și CNI, pentru continuarea modernizării orașului.