LOCALPOLITIC

Șoldan anunță: Încă o veste bună pentru județul Suceava!

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan a anunțat astăzi, pncă o veste bună pentru județul Suceava”Știu cât de importante sunt aceste investiții pentru cei peste 850 de elevi de la Volovăț, dar și pentru cei aproape 1.040 de copii care frecventează cursurile Școlii Gimnaziale de la Voitinel, unde elevii învață în două schimburi.

Alături de primari precum Maria Pleșca și Ioan Vicol, pe care îi felicit încă o dată pentru implicarea de care dau dovadă, sunt convins că în următorii ani vom reuși să rezolvăm definitiv problema infrastructurii școlare din județ”, a declarat Gheorghe Șoldan.

Președintele ales al CJ Suceava a spus că își dorește să se ajungă în punctul în care fiecare elev din județ să beneficieze de condiții optime pentru educație: școli moderne, cu acces la tehnologie și un mediu sigur pentru toți copiii.

”Investițiile în infrastructura școlară trebuie să fie o prioritate, astfel încât niciun elev să nu învețe în condiții precare”, a afirmat Gheorghe Șoldan.