ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Șocant/ Soţ înjunghiat după ce şi-a prins nevasta că-l înşeală

Incident şocant petrecut sâmbătă după-amiază în municipiul Botoşani. Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiat de soţie chiar în plină stradă.Tragedia a avut loc în faţa unui magazin de pe strada Săvenilor din municipiu. Scandalul dintre cei doi parteneri de viaţă ar fi început după ce bărbatul a aflat că soţia sa îl înşeală.

Bărbatul și-a confruntat partenera de viață cu faptele descoperite. Aceasta a reacționat, însă, total neașteptat. Femeia a pus mâna pe un cuțit și și-a lovit soțul în zona gâtului și în abdomen.
Șocați, mai mulți martori la eveniment au sunat la 112. În scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj de jandarmi, care i-a acordat victimei primul ajutor și a solicitat intervenția unei ambulanțe. Cadrele medicale au preluat victima și au transportat-o la Urgențe. “Pacientul a ajuns cu mai multe plăgi înjunghiate. Una dintre acestea în  zona bărbiei și una abdominal. Urmează să fie investigat de chirurgi pentru a se stabili dacă i-a fost pusă viața în pericol”, a precizat un reprezentant al UPU-SMURD.
Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost la scurt timp identificată de poliţişti. Cei doi au împreună doi copii. „Persoana bănuită de comiterea faptei, o tânără de 26 de ani, a fost identificată, fiind condusă la sediul
poliției pentru audieri. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să se dispună măsuri legale”, a declarat agent principal Delia Nenişcu,
purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean,arata monitoruldebotoșani.ro.