BREAKING NEWSJUSTIȚIE

Soacra lui Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, prinsă în flagrant în timp ce dădea mită 50.000 de euro

Soacra lui Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, a fost prinsă în flagrant în timp ce dădea o mită de 50.000 de euro pentru a-şi scăpa ginerele de închisoare.

Potrivit unor surse, ofiţerii DNA au prins-o în flagrant pe soacra primarului Cătălin Cherecheş la Cluj, acolo unde încerca să dea o primă tranşă de 50.000 de euro mamei judecătoarei care urma să pronunţe sentinţa definitivă într-un dosar de corupţie pe 24 noiembrie la Curtea de Apel Cluj.

În dosar, Cătălin Cherecheş a fost condamnat în februarie 2022 de Tribunalul Cluj la cinci ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată și interzicerea pe o durată de patru ani a dreptului de a candida și de a fi ales și de a ocupa o funcție publică. Curtea de Apel Cluj urma să pronunțe o sennță în acest dosar la data de 24 noiembrie.

Astăzi, soacra lui Cătălin Cherecheş a fost prinsă în flagrant în timp ce îi dădea mamei judecătoarei de la Curtea de Apel Cluj suma de 50.000 de euro pentru ca judecătoarea să dicteze o sentinţă mai blândă în cazul ginerelui său.

Într-o primă reacţie pentru Antena 3 CNN, primarul a declarat că nu ştie despre ce este vorba: „Mi se pare o prostie. Nu ştiu despre ce este vorba. Eu sunt la birou, îmi văd de treabă”.