ACTUALITATE

Siretean gasit decedat in locuință

Siretean gasit decedat in locuință. Ieri, ora 12.35, Poliția Orașului Siret a fost sesizata  prin SNUAU 112  că Goraș Ion este decedat în locuința sa .

În baza sesizării echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Siret s-a deplasat la fața locului ocazie cu care în holul locuinței a fost identificat cadavrul lui Goraș Ion de 66 ani care se afla căzut cu fața în jos, s-a procedat la examinarea cadavrului ocazie cu care nu au fost identificate urme de violență.

Din investigațiile efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că în data de 03.02.2022, un localnic  a solicitat ambulanța la locuința lui Goraș Ion întrucât acesta avea o stare de sănătate proastă însă Goraș Ion a refuzat să fie preluat de ambulanță.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei. În cauză se întocmește dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”, prev. de art. 192 alin. (1) din Codul penal, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Formațiunii de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Siret.