ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Sinescu, prezentat în teren de către senatorul Ioan Stan drept candidat la președinția CJ. Liderii locali social democrați au de ales intre un profesionist obosit si un entuziasm tineresc al lui George Șoldan

Este ,,bătălie,, în interiorul Organizației Județene a PSD Suceava.  Sunt patru candidați la șefia Consiliului Județean iar persoana desemnată urmează să fie desemnată în urma alegerilor din Biroul Permanent al PSD Suceava.Este vorba de Cătălin Coman, primar Fălticeni; senator Hjeorghiță Măndruță, subprefectul Florin Sinescu și deputatul george Șoldan.

Potrivit surselor noastre, Cătălin Coman ar fi renunțat la a se mai înscrie în competiția internă a PSD.

Senatorul Gheorghiță Mîndruță, fost USR-ist, adus în PSD de către primarul Cătălin Coman și lider al Organizației Municipale, nu este agreat de primarii PSD din județ mai ales că a venit de la un al partid.

Mîndruță s-ar prezenta în teren în fața primarilor ca fiind ,, omul care  luptat în Afganistan,,. <Ei și?> își zic edilii, ,,a mers pentru bani și cam atât!>,,. ,,Sunt și oamenii noștri în partid și trebuie promovați. Ce a adus în partid de când a venit?,, spune un primar PSD.

Florin Sinescu-traseit politic

 

Subprefectul Florin Sinescu este traseist politic. Și-ar fi  urmărit interesele, sustin o parte din social democrați.  A candidat in 2020, din partea PRO ROMÂNIA  la funcția de primar al municipiului Suceava,  A cochetat și cu PD pe vremuri. În momentul când a fost numit prefect, prima sa grijă a fost să își transfere  soția de la o sucursala a unei bănci private din Suceava în funcția de inspector la ITM Suceava. Circulă zvonul că Sinescu pleacă de la evenimente chefuit bine.

,, Avem de ales între un profesionist obosit și un entuziasm tineresc,, spune un alt primar PSD de comună.

,, Alegem pe cine ne spune șeful. Votul este secret ,, spune un  alt primar.

Pana una alta, subprefectul Florin Sinescu a aflat că sunt primari PSD care nu i-ar va votul , i-a contactat telefonic  și i-ar fi luat la întrebări. În cazul în care ar fi desemnat drept candidat din partea PSD Suceava pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Florin Sinescu nu ar pierde din start pentru simplul motiv că este depășit pentru a avea declarații poltice și de campanie electorala.

 

George Șoldan-tânărul care face declaratii politice din teren și de la București

 

Deputatul George Șoldan este la primul mandat din partea PSD Suceava. Parlamentarul face teren și de la București și vrea să se implice profund în activitatea județului. Din prisma parlamentarului acesta se pliază pe problemele județului însă și în PSD sunt două tabere. Rămâne însă de văzut cine va fi ,,ALESUL,, în bătălia electorală cu liderul și beralilor suceveni, Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean Suceava, un om politic puternic și la nivel național.