ACTUALITATELOCAL

Sindicatul Europol ironizează MAI cu un clip de la o bătaie din Gura Humorului

Sindicatul Europol ironizează Ministerul Afacerilor Interne cu un clip video de la o bătaie din Gura Humorului.

„Dincolo de salariile mari, situate între cel al unui paznic și cel al unui angajat de la supermarket, cei care vor intra în sistem vor avea parte de astfel de situații în care trebuie să intervină.

Avem în clip mai mulți cetățeni europeni care încearcă să se convingă reciproc că bâtele lor sunt mai groase sau că topoarele sunt mai ascuțite. Cum vă imaginați că ați interveni dacă ați face parte din prima patrulă ajunsă la fața locului?”, a transmis Sindicatul Europol.

Context:

În data de 2 iulie, în curtea unei gospodării din Gura Humorului a avut loc o bătaie între două familii de rromi cu tot felul de obiecte, printre care și topoare. Conflictul a pornit de la o relație de concubinaj dintre doi tineri.

Fata era din partea familiei agresoare, iar băiatul din familia proprietarilor gospodăriei. Cei doi tineri voiau să se căsătorească, dar când fata a plecat în străinătate pentru a câștiga bani, relația lor a început să scârție. Deoarece părea că inima tânărului începuse se bată pentru o altă fată, iubita acestuia a decis să se întoarcă acasă.

Familia fetei suferinde a pătruns în curtea băiatului cu topoare și alte obiecte, revârsându-și frustrarea asupra familiei băiatului.