ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Sidepol din România a negociat pentru propriii membrii o serie de reduceri la tratamente cu botox și acid hialuronic

Sindicatul Democratic al Polițiștilor (Sidepol) din România a negociat pentru propriii membrii o serie de reduceri la mai multe proceduri estetice, precum tratamente cu botox și acid hialuronic sau implanturi mamare, în clinici din București, Craiova ori Timișoara. Sindicatul a negociat pentru mai multe reduceri destinate membrilor, printre care reduceri la operatorii de telefonie mobilă, analize medicale și anumite proceduri cosmetice.

Pe site-ul Sidepol apar mai multe reclame privind aceste tratamente. Astfel, membrii pot beneficia de reduceri la tratamente pentru riduri, injecții cu acid hialuronic, botox și chiar implanturi mamare.

 

„În urma mai multor solicitări venite din partea membrilor de sindicat, am decis să lărgim paleta de oferte pe care o avem, prin facilitarea accesului membrilor și la clinici specializate de estetică și remodelare corporală. Astfel, am încheiat mai multe parteneriate de colaborare, cu 3 clinici din domeniu, din orașele: București, Craiova, Timișoara, care oferă discounturi considerabile membrilor noștri, la procedurile alese în cadrul clinicilor acestor parteneri”, scriu reprezentanții Sidepol, citați de Digi24.

Reducerile sunt de 10% și tot ceea ce trebuie să facă polițiștii este să meargă la clinicile partenere din cele trei orașe și să demonstreze că sunt membri ai sindicatului.