BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Sicriul cu trupul Reginei Elisabeta a II-a a ajuns la Palatul Buckingham

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Reginei Elisabeta a II-a a ajuns la Palatul Buckingham . Suverana va rămâne pentru următoarele patru zile în capitala Marii Britanii. La sosirea în Londra, suverana a fost primită de oameni în aplauze şi urale.

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a fost transportat cu avionul de la Edinburgh și a aterizat la Londra în jurul orei locale 18.50 (20:50, ora României).Regele Charles al III-lea și Regina consort au sosit şi ei la Palatul Buckingham, după ce s-au întors din Irlanda de Nord. Mulțimea a izbucnit în urale și aplauze în timp ce coloana care l-a adus pe noul monarh a ajuns la Palatul din Londra.

Sicriul va rămâne în Bow Room, înainte de a fi mutat miercuri pentru a fi depus la Palatul Westminster, unde mii de oameni sunt așteptați să îi aducă un ultim omagiu Reginei.

Zeci de mii de oameni şi-au luat adio de la Regină, în Scoţia

Zeci de mii de scoţieni şi-au luat adio de la regina Elisabeta a II-a. Oamenii au stat ore întregi la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care le-a fost şef de stat mai bine de 70 de ani. Cei patru copii ai suveranei au stat de veghe lângă sicriu. Nu au lipsit însă incidentele. Doi oameni au fost reţinuţi după ce au protestat faţă de noul rege şi fratele său, prinţul Andrew.