BREAKING NEWSRELIGIE

Sfințire pictură biserică în comuna Moara. IPS Teodosie, PS Damaschin și PS Antonie la sfânta liturghie

Slujbă impresionantă de sfințire a lăcașului ortodox de cult din comuna suceveană Moara. Duminică, 5 noimbrie, credincioșii din comună și  nu numai sunt așteptați la sfânta liturghie. Slujba religioasă va fi oficiată de  IPS Teodosie Arhiepiscop al Tomisului, PS Damaschin Dorneanu, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și PS Antonie de Bălți.

,,,DRAGI CREDINCIOȘI, Cu vrerea Tatălui, cu ajutorul Fiului și cu săvârșirea Sfântului Duh, având binecuvântarea I.P.S.Calinic, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, vă invităm să ne onorați cu prezența dumneavoastră la slujba de sfințire a picturii bisericii cu hramul ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel ” din satul Moara-Bulai, comuna Moara, judetul Suceava. Evenimentul va avea loc duminică, 5 noiembrie 2023, începând cu ora 9. Slujba arhierească va fi oficiată de către I.P.S. Teodosie Petrescu, Arhiepiscop al Tomisului, împreună cu P.S. Damaschin Dorneanu, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și cu P.S. Antonie Episcop de Bălți.Va participa un sobor mare de preoți și diaconi.

Vă anunțăm că se va realiza și trecerea credincioșilor prin altar. Vă așteptăm cu drag!,, este mesajul preotului Ciprian Pleșca de la biserica satului Bulai, comuna Moara.