ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Sfârșit crunt pentru o femeie care plecase la colindat în Ajunul Crăciunului. Femeia a fost găsită moartă.Edilul a fost primul care a anuntat pe facebook disparitia tinerei

Sfârșit crunt pentru o femeie care plecase la colindat în Ajunul Crăciunului. Femeia a fost găsită moartă. În continuarea verificărilor efectuate de IPJ Suceava  privind dispariția lui Comarițan Lăcrimioara, în vârstă de 28 ani, în circumstanțe alarmante s-au format echipe de căutare cu lucrători din cadrul ISU, IJJ, poliție, lucrători din cadrul Primăriei Comunei Vadu Moldovei, lucrători din cadrul Ocolului Silvic Privat Bașotă și persoane voluntare din comuna Vadu Moldovei, fiind verificate zone din intravilanul și extravilanul satelor Cămârzani și Ciumulești. Edilul comunei a fost primul care a anuntat pe facebook disparitia tinerei

La ora 12:50, la circa 1 km în spatele Mănăstirii Cămârzani, în extravilan, în direcția satului Dumbrăvița, pe un teren arabil, un polițist aflat în timpul liber dar care desfășura activități de căutare împreună cou colegii de serviciu a identificat cadavrul femeii dispărute.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului nu au fost identificate urme de violență, persoana decedată fiind îmbrăcată cu toate obiectele vestimentare descrise în momentul dispariției.

Locul unde a fost identificat cadavrul se află la circa 7 km distanță de Casa de tip familial unde sus-numita se afla instituționalizată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă„, faptă prev. și ped. de art. 192 alin. 1 Cod Penal, ce va fi soluționat de către lucrătorii Postului de Poliție Vadu Moldovei.