INTERNAȚIONALULTIMA ORĂ

Sex Slaves Next Door – Documentar BBC(2022)despre femei și fete romnce ce sunt ținute ca sclave și vândute pentru sex

In cadrul documentarului putem gasi diferite relatari ale acestor fete:

„Am fost forțată să mă culc cu 20 de bărbați pe zi în comerțul cu sclavi sexuali din Marea Britanie – medicii mi-au dat 48 de ore de trăit după ce am fost lăsată pentru moarte”

ARUNCATĂ de la un bărbat la altul, înainte de a fi bătută și arsă, Elena a fost găsită într-o stare atât de gravă încât medicii i-au dat doar 48 de ore de trăit.

Rănile sale îngrozitoare au fost rezultatul faptului că a fost forțată să se culce cu până la 20 de bărbați pe zi – după ce unul pe care îl considera prietenul ei a păcălit-o să se mute în Marea Britanie și a închis-o într-un apartament din West Midlands.

„Eram trei dintre noi – eu și alte două fete. Trebuia să fac același lucru în fiecare zi – să mă culc cu bărbați diferiți”, povestește Elena – nume fictiv – în documentarul The Sex Slaves Next Door (Sclavele sexuale de alături) de pe BBC Two.

„Erau unii care stăteau chiar și cinci sau șase ore – mai ales cei dependenți de droguri”.

În fiecare oraș din Marea Britanie, femeile sunt traficate și vândute pentru sex – și ar putea acționa chiar de pe strada ta.

Case aparent normale sunt folosite ca bordeluri în care tinere românce sunt obligate să se prostitueze.

Documentarul complet

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Elena câștiga mii de dolari pe zi făcându-și reclamă online, dar toți banii îi erau dați traficantului ei abuziv.

„Eram spionată din toate unghiurile. El știa totul – când mă culcam, la ce oră mă trezeam, câți bani făceam cu toții, cum îi făceam”, spune ea.

„Într-o zi făceam o mie de lire sterline.

„Uneori făceam mai mult. Toți banii pe care îi făceam, îi dădeam lui”

sursa articol: www.thesun.co.uk