INTERNAȚIONALULTIMA ORĂ

Sex Slaves Next Door – Documentar BBC(2022)despre femei și fete romnce ce sunt ținute ca sclave și vândute pentru sex

In cadrul documentarului putem gasi diferite relatari ale acestor fete:

„Am fost forțată să mă culc cu 20 de bărbați pe zi în comerțul cu sclavi sexuali din Marea Britanie – medicii mi-au dat 48 de ore de trăit după ce am fost lăsată pentru moarte”

ARUNCATĂ de la un bărbat la altul, înainte de a fi bătută și arsă, Elena a fost găsită într-o stare atât de gravă încât medicii i-au dat doar 48 de ore de trăit.

Rănile sale îngrozitoare au fost rezultatul faptului că a fost forțată să se culce cu până la 20 de bărbați pe zi – după ce unul pe care îl considera prietenul ei a păcălit-o să se mute în Marea Britanie și a închis-o într-un apartament din West Midlands.

„Eram trei dintre noi – eu și alte două fete. Trebuia să fac același lucru în fiecare zi – să mă culc cu bărbați diferiți”, povestește Elena – nume fictiv – în documentarul The Sex Slaves Next Door (Sclavele sexuale de alături) de pe BBC Two.

„Erau unii care stăteau chiar și cinci sau șase ore – mai ales cei dependenți de droguri”.

În fiecare oraș din Marea Britanie, femeile sunt traficate și vândute pentru sex – și ar putea acționa chiar de pe strada ta.

Case aparent normale sunt folosite ca bordeluri în care tinere românce sunt obligate să se prostitueze.

Documentarul complet

Elena câștiga mii de dolari pe zi făcându-și reclamă online, dar toți banii îi erau dați traficantului ei abuziv.

„Eram spionată din toate unghiurile. El știa totul – când mă culcam, la ce oră mă trezeam, câți bani făceam cu toții, cum îi făceam”, spune ea.

„Într-o zi făceam o mie de lire sterline.

„Uneori făceam mai mult. Toți banii pe care îi făceam, îi dădeam lui”

sursa articol: www.thesun.co.uk