ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONALULTIMA ORĂ

Sex pe plajă, fără inhibiții, în miezul zilei!

Litoralul este considerat, de câțiva ani încoace, o zonă elitistă. Nu oricine are acces, în sensul că trebuie să îți permită bugetul ca să faci măcar plajă. Pentru că, trebuie să închiriezi un șezlong, să cumperi o băutură…iar acestea nu sunt deloc ieftine. Vremea a fost destul de capricioasă săptămâna aceasta, temperaturile fiind ori extrem de ridicate, ori mai scăzute în timpul ploilor și a furtunilor. Așa că unii dintre turiști au preferat să stea mai aproape de hotelul în care erau cazați, la piscinele special amenajate și dotate cu șezlonguri confortabile. Atât de confortabile, încât poți trage și un pui de somn. Dar, o pereche ”înfocată” i-a găsit altă întrebuințare,arata replicaonline.ro.

În amiaza mare, iubăreții făceau sex sălbatic, în văzul tuturor. Și nu exagerăm când spunem sălbatic. Femeia se pare că era tare satisfăcută, deoarece scotea strigăte și îndemnuri la continuitate. Sau poate voia să atragă atenția asupra lor, să fie sigură că cineva le vede actul de bravură. Fără pic de jenă sau de rușine, au continuat minute în șir. La doi pași de ei, un alt turist închiriase un șezlong și era nevoit să stea cu spatele la ei.

La început nici nu și-a dat seama despre ce este vorba, dar, văzând că cineva filmează, și-a întors privirea și nu mai știa cum să reacționeze. Probabil că îi era rușine de rușinea lor. A rămas împietrit. Cei care vedeau scena au început să comenteze, destul de tare, vrând să le atragă atenția, dar iubăreții nu mai vedeau și nu mai auzeau nimic în jur, erau doar în lumea lor și și-au continuat activitatea lor solicitantă, ca și cum ar fi fost cel mai firesc lucru de pe pământ,arata https://www.replicaonline.ro/sex-pe-plaja-fara-inhibitii-in-miezul-zilei-video-562357