ACTUALITATEBREAKING NEWSNAȚIONAL

Șeful Serviciului Imigrări din Galați a murit într-un accident. Mașina în care se afla cu soția și copilul, lovită de un șofer ucrainean

Șeful Serviciului Imigrări Galați, comisarul șef Ciprian Șimu, a murit într-un accident rutier în Ialomița. Acesta conducea mașina personală, în care se mai aflau soția și copilul său, când a fost lovit de camionul unui ucrainean.

Accidentul s-a produs pe DN21-E584, între localitățile Iazu și Bărăganul, Ialomița, în noaptea de duminică spre luni, 6/7 noiembrie a.c..

Autoturismul în care se afla comisarul și familia acestuia a fost lovit de un camion. Vehiculul era condus de un cetățean ucrainean (58 de ani) care a intrat pe contrasens. Din primele cercetări, acesta ar fi adormit la volan.

În urma impactului puternic, cele două autovehicule ar fi fost proiectate în afara părții carosabile.

Comisarul șef Ciprian Șimu (41 ani) a fost transportat de urgență la spital, însă nu a supraviețuit, rănile fiind extrem de grave. La spital au ajuns și soția și fiica acestuia. Din păcate, soția (38 de ani) este grav rănită. Copilul, o fetiță de 12 ani, are doar câteva leziuni minore.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Polițiștii din Ialomița au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea