administratieULTIMA ORĂ

Șefa Corpului de Control al Instituției Prefectului si-a dat demisia din funcție

Șefa Corpului de Control al Instituției Prefectului Suceava, Elena Gabriela Gemănaru  si-a dat demisia din funcție.

Ea este de profesie avocat și a absolvit Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în anul 2008 cu media 10.00. În perioada masteratului s-a angajat pe post de consilier juridic la o firmă din Iași, iar din 2011 a lucrat ca avocat în Baroul Suceava. Este căsătorită și mama unui copil. Gabriela a câștigat concursul organizat în luna iunie  2022 pentru ocuparea acestei funcții.

Întrebată de ce a părăsit avocatura pentru a lucra într-o instituție a statului, Elena Gemănaru declara presei locale in 2022: „Nu mă mai regăseam în profesie. Sunt onorată să lucrez în această instituție care reprezintă Guvernul în teritoriu și sunt foarte mulțumită de activitatea pe care o desfășor”.

Aceasta a fost detasata  o perioada de timp de la Institutia Prefectului la SGG, functia fiind blocata  pana la revenirea din nou pe acelasi post.

Elena Gabriela Gemănaru a revenit in avocatura si si-a deschis propriul cabinet.

Prefectul județului, Alexandru Moldovan a confirmat pentru stiridinbucovina.ro că Elena Gabriela Gemănaru si-a dat demisia. ,,Încetarea activității s-a făcut cu acordul părților,, a subliniat reprezentantul Guvernului în teritoriu.